Ilmainen toimitus kaikkiin yli 80€ tilauksiin!

Tietoa materiaaleista

Yleistä tuotteista

Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan tarkoin valittuja ja laadukkaita materiaaleja. Kaikki verkkokaupan tuotteet suunnitellaan sekä valmistetaan Kokkolassa kotona sijaitsevalla työpisteellä. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on ajattomuus ja kestävyys. Jokainen tuote valmistetaan käsityönä, joten niiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia.

Tuotteisiin käytettävät materiaalit sekä pakkausmateriaalit pyritään hankkimaan suomalaisilta yrityksiltä aina sen ollessa mahdollista. Tilausten mukana saapuvat pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä.

Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta tai pienissä erissä, jotta vältyttäisiin hävikiltä. Mahdolliset ylijäämämateriaalit pyritään jatkokäyttämään, tästä esimerkkinä hävikkipinnit sekä Rouna-hiuspannat, joihin on käytetty ylijäämäkangasta ja -materiaaleja muista hiuspannoista.

Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki.

Hiuspannat

Hiuspantojen valmistuksessa käytetään puuvillalankoja sekä kankaita. Makrameelangat ovat 100 % kierrätyspuuvillaa. Kankaiden materiaalit vaihtelevat, löydät aina tarkemmat materiaalitiedot kunkin tuotteen kuvauksesta. Kankaat ovat pääosin ÖKO-TEX® sertifioituja.

Hiuspannoissa on käytetty taipuisaa pantapohjaa, joten ne ovat todella mukavia käyttää. Mikäli hiuspanta tuntuu hieman kireältä päässä tai painaa korvien takaa, voit taivuttaa hiuspantaa isommaksi. Jos taas hiuspanta tuntuu liian löysältä, voit vetää hiuspannan päitä toisiaan kohti ristikkäin, jolloin se kiristyy pienemmäksi.

Korvakorut

Kaikki korut on suunniteltu ja koottu lopulliseen muotoonsa Suomessa. Korujen metalliosat ovat pääosin ruostumatonta terästä, jota kutsutaan myös kirurginteräkseksi. Materiaalina se on hyvin siedetty ja pitäisi sopia hyvin nikkeliallergikoille. Osassa koruissa on aito kultapäällyste, tarkat materiaalitiedot on aina ilmoitettu kunkin tuotteen kuvauksessa.

Koruissa on käytetty mm. aitoja makeanvedenhelmiä, laadukkaita tsekkiläisiä lasihelmiä, siemenhelmiä sekä korukiviä. Makeanvedenhelmien koko ja muoto vaihtelevat, mikä tekee jokaisesta korusta uniikin.